Kontakta oss

The Book Corner
Rosenlundsgatan 3
411 20 Göteborg
info@utbildningsstaden.se
031-41 93 00

Öppettider
Måndag-Fredag 10–18
Lördag 11–15
Söndag stängt


Leverans
När du lämnat oss en order sänder vi omgående de böcker som finns i lager. Böcker som restnoterats, t.ex. på grund av omtryckning, sänds vidare till dig så fort vi fått dem. För varje försändelse tar vi ut fraktkostnad. Om du vill att alla böcker skall sändas samtidigt, måste du tala om det för oss.

Priserna
baseras på valutakursen för ursprungslandet med ett mindre kronpåslag. Priserna anges utan moms och frakt. Vi förbehåller oss rätten att göra prisjusteringar grundade på valutaförändringar, nya skatter, ändrade fraktpriser, förlagens prishöjningar etc.

Betalning

Vi levererar böcker mot faktura till skolor, institutioner, bibliotek etc med 30 dagars betaltid räknat från avsändningsdagen. Fakturor till t.ex. lärare som privatpersoner skall betalas inom 15 dagar. Vid försenad betalning tas ut ränta och för påminnelser en påminnelseavgift på 50 kr. Om ni uppger en felaktig fakturaadress och vi behöver skicka ut en ny tillkommer en administrationsavgift på 50kr.

Returer

Reklamationer måste göras inom fem dagar från mottagandet av godset. Returnera aldrig gods utan att först kontakta oss. Du måste lägga i kopia av följesedel eller faktura för att vi skall kunna identifiera godset.
Har du fått löfte att byta inköpta böcker måste du själv bekosta frakt med företagspaket. Blir vi tvungna att hämta paket på posten debiterar vi en extra avgift om 100 kr.
Om orsaken till bytet beror på felaktigt tryck eller att vi sänt fel bok, inväntar du fraktsedel från oss.

Frakt

Till skolor, bokhandel, institutioner, företag osv.: Varorna sänds med DHL vilket innebär leverans oftast inom ett dygn från det att vi plockat er order.
Vill du utnyttja eget fraktavtal skickar du oss dina fraktsedlar.
samtidigt med beställningen


Till privatperson
: Om inget annat fraktsätt önskas sänds de beställda varorna med brev (max 2 kg) eller med DHL Servicepoint. Frakttid ca 2-3 dagar från det att vi plockat er order.


Till utlandet: På beställningar till utlandet tillkommer utrikesfrakt. Fraktkostnaden meddelas kunden via mejl.
 
Kundvagnen
Priser i: 
Copyright © Utbildningsstaden AB
Rosenlundsgatan 3 411 20 Göteborg Sweden
Org.nr.556380-2452
Följ oss på Instagram!